bloggkommentatorerna

Dagens hashtags
Vilken hashtag följer ni helst på insta idag? #anitha40 eller #hugopaula007 

Det handlar förstås om Anithas fyrtioårsfest, som hon påstår att hon laddat för i fem år! Samt Hugo och Paulas bröllop som läsarna har fått följa förberedelserna till i flera månader. 

Jag kommer nog kolla in båda, men tror att fyrtioårsfesten är mest kändistät. Anitha har gjort sitt Instagramkonto privat under 24 timmar, för att inga lurkare ska kunna se, och hon har faktiskt fått upp följarantalet med över 1000 pers sedan igår. Bra knep alltså, vilket är kul för hon har ju oroat sig en del över svikande följare. 

//Mia
#1 - Åsa Aabakken

Ingen jag följer #TallskärsNorraUdde mycket mer intressant 😂. Eller #Höstvy det är grejor det 😋.

#2 - Hah

Följer inga hashtags öht, men bröllopsförberedelser låter väldigt mycket mer både mysigt och intressant att följa än någon svettig 40årsfest. :)

#3 - Strongmama

Så jädrans kul att de gift sig!!! Stort grattis till de. :)

#4 - Hanna Karlsson

Ingen av dem. Jag följer #pilates och de som jag själv följer är inspirerande träningskonton. Jag har inget intresse av att följa "kändisar" på instagram. Det räcker med bloggar.

#5 - Anonym

#4 okej positiv tjej #gladförandrasskull

#6 - A

Tycker Anithas fest verkade lite händelselös och tråkig med tanke på hur hon laddat...

Svar: Den tog ju slut så himla tidigt? Inga uppdateringar efter klockan typ 19 på kvällen. Vad gör man sen? Går hem och kollar på Idol? Har inget emot dagfester i sig, men det är ju så himla tråkigt när de tar slut. :P//Mia
bloggkommentatorerna