bloggkommentatorerna

Förändringens vindar
Underbara Clara har alltid en skrivbok som pågår. Hon berättar inte vad hon antecknar i den, men hon skriver vanligtvis med tusch. Listor, står det, och gamla tankar. Jag undrar så vad det är hon skriver och jag blir avundsjuk, för jag tänker också saker hela tiden, och ibland blir de en facebook-status eller ett sms till Anna-Maria, men oftast blir det ingenting. Men om jag hade haft en bok så hade jag ju inte gått runt med den i handen ändå. Mobilen funkar bättre i så fall. 

Men Clara skriver att hon har köpt en anteckningsbok med annorlunda utseende i år, för förändringens vindar blåser i hennes liv. Jag blir så extremt nyfiken på vad hon menar. Hon är ju gravid, och det är en förändring i sig, men hon ska berätta mer senare, när hon landat lite. Jag blir avundsjuk på det också. Jag hade verkligen behövt sväva iväg och sedan landa. 

Vi får se vad som händer hos Clara. 

//Mia
#1 - Sara

Jag blev ju himla nyfiken på vad det är för förändringar hon menar nu!

#2 - Linnea

Jag med! Flytta? Omöjligt. Ta en stadig tjänst någonstans? Ny bok? Tvillingar?

#3 - A

#2 jag tänkte också att det kanske är tvillingar hon väntar🙂

#4 - Ida

Jag tänkte att det var något nytt samarbete eller jobb. Hon kanske ska flytta bloggen igen? Jag funderar även på om hon kommer engagera sig mer politiskt?

#5 - C

Tycker alltid man blir så besviken när bloggare kommer med nyheter och förändringar.

Det är aldrig spännande eller roligt.

Självklart är det roligt och spännande för bloggaren, men som läsare känner jag ofta ”jaha?” när någon väl berättar om den stora förändringen som de hypat under lång tid.

Nu är inte det här riktat mot Claras aktuella nyhet.

Men har ni någon gång känt att ni på riktigt bryr er om dessa nyheter? Vore roligt att veta.

Helt öppen för att det kanske är mig det är fel på.

#6 - Anonym

Jag följde en blogg ett tag med jättefina bilder från ett hus på landet. När jag nu kollade hade personen flyttat till storstan och beskrev vilken befrielse det var. Och det är inte första gången det händer heller. Minns en feng shui blogg där samma sak hände. Kan det vara nåt sånt? Det har varit en torr och slitsam sommar för bönderna och det är ju ett tufft liv även om det ger fina bilder ...

#7 - Lisa

De har kanske fixat nåt halvårsboende i södra Europa? Skrev hon inte det någongång, att det vore en dröm? Eller är det jag som drömt det ;)

#8 - Alexandra

Jag köpte mig en fin anteckningsbok på rean. Den ligger fortfarande orörd på mitt sängbord. Är så van vid att uppdatera facebook, instagram eller blogg... nu en till? Ska mina nedersta tankar in i boken? Ehm... det är nog en träningssak. Jag får börja.