bloggkommentatorerna

"Jag skulle aldrig", sociala medier edition
Jag inspirerades av "jag skulle aldrig"-listan hos Egoina, som hon funnit hos Angelica Lagergren, och jag gör om den lite så att den helt och hållet handlar om sociala medier och nätvanor. 

Jag skulle aldrig...
 
Facebooka om privata bråk. Det är påfallande ofta jag ser folk göra utspel mot föräldrar, kusiner eller kolleger, men allt sånt håller jag mig för god för (haha! Jag snackar skit irl istället).
 
Blogga om typ något. Har ganska mycket bloggtorka just nu, eftersom jag inte pallar med tanken på mig själv sittandes med pekpinnar kring hur någon annan borde leva sitt liv eller driva sin blogg. Blä. Vem är jag att komma mer råd?!
 
Lägga upp en bild på mig själv i en dålig vinkel. 
 
Följa rena träningsbloggare.
 
Googla jag googlar ALLT. Senaste googlingen var nyss: "får man vägra hälsoundersökning".
 
Frivilligt avslöja att jag googlar jag skäms över väldigt mycket jag googlar och skulle plågas väldigt om jag blev indragen i någon polisutredning och mina googlingar blev offentliga. När jag snokar och stalkar folk så byter jag ibland till privat surf, ifall min lur skulle hamna i någon annans händer.
 
Titta på på Youtube om inte det vore för min dotter så skulle jag aldrig se en sekund på de där videosarna där amerikanska, sponsrade barn öppnar hundratals presenter på sin födelsedag. Men nu gör jag det ändå ibland, för min sexårings skull. Kvalitetsmys med henne liksom... 

//Mia

#1 - Hanna Karlsson

Angående att följa rena träningsbloggare. Du måste kolla in Piggelina.se Hon bloggar om sin träning på ett väldigt roligt och underhållande sätt. Inte "idag har jag gjort 25 utfall*3, 100 burpees och sprungit en mil och så vidare."

#2 - Anonym

Skulle du aldrig googla? Skulle du aldrig frivilligt avslöja att du googlar? Jag kanske är för trött just nu men jag fattar ingenting

#3 - C

#2 frågan ska läsas;
Jag skulle aldrig googla; som i vad Mia aldrig skulle googla på. Men Mia svarar att hon googlar allt.

#4 - Rebecka

Om polisen/en hacker skulle få tag på din telefon skulle dom tyvärr hitta alla dina googlingar ;) https://www.nyteknik.se/digitalisering/privat-surf-inte-sa-inkognito-som-du-tror-6901639