bloggkommentatorerna

När man blir så trött så trött
Om ni vill bli irriterade på en vit cisman så gå in på Jonas Coltings senaste inlägg på Instagram och läs. Jag skrev en lång kommentar men raderade den. Vet ni varför? Jag orkar fan inte diskutera med människor som redan har bestämt sig. Speciellt inte med människor som inte tror att vi lever i ett samhälle där den vita mannen är norm, kvinnan inte är objektifierad och att alla väljer själva vilket liv de vill leva. Har vi ingen rasism i samhället heller? Väljer människor att förtryckas? 

Hahahahahahaha! 

Ja, ni som är smarta och vettiga vet ju bättre än så här. Gå in och kommentera om ni har mer tålamod än jag för tillfället. 

//Anna-Maria

(null)#1 - Åsa Aabakken

Jag vet vad en vit cisman är tack vare min 20 åriga dotter. Men när jag pratade med mina kollegor visste de inte vad jag pratade om. Jag tror det är viktigt att ni pratar med oss idioter för då kanske vi kan lära oss att förstå eran sida av saken.

#2 - Hanna

Han har väl helt rätt i den han skriver. Eller?! Upplys mig GÄRNA.

#3 - Anonym

Å självklart är det ju skolans fel. Trött är ordet.

#4 - Strongmama

Har för mig att han är rätt speciell faktiskt, ofta han hamnar på tapeten med sitt sätt att se på saker och ting..

#5 - Anna

Men skriv gärna kommentaren här. Förstår inte vad som var så upprörande i hans text. Blev inte irriterad av den :(

#6 - Anonym

Blev faktiskt inte heller provocerad. Sen så kan inte alla bli vad dom vill. Det är helt omöjligt med tanke på att vi har olika egenskaper som passar för olika saker. Det är inte ens bra att tro att man kan göra vad man vill, för besvikelsen kan bli stor. Däremot kan man med hjälp av sina förutsättningar komma riktigt långt, om man anstränger sig. Men då gäller der ju stt veta vilka skills man har

#7 - L

Jag fattar inte heller vad problemet är? Gör det bästa med det du har och ta hand om dig själv så att du kan leva ett långt, friskt och förhoppningvis lyckligt liv.

#8 - Hanna Karlsson

Jag har läst hans inlägg och jag kan inte heller se problemet. Tycker att det finns poänger i hans text.

#9 - Anonym

Jag tycker också att han har helt rätt! Förstår inte vad du AM blir så upprörd över?

#10 - Audreyette De Monet

Snälla A-M posta din kommentar här, du brukar ha så kloka analyser om saker och ting, jag blev själv irriterad över att han kändes så ignorant, och kommer undan med lite pepptalk för "det är ju faktiskt så", ja jo, men inte i verkligheten. Men jag är säker på att du kan formulera ev. problem med hans text på ett sätt så att fler här inne förstår! På ytan är det ju bara en härlig och deppig text liksom.

#11 - Audreyette De Monet

Peppig, inte deppig.

#12 - Hanna

Känner mest "vilken jävla tönt" om den tönten.

#13 - Anonym

Avföljde honom på Facebook efter att han ansett set minsann inte fanns några löneskillnader mellan män och kvinnor. Tycker han är gapig och läskig. Jag jag jag. Gillade annars hans syn på kost.

#14 - Anna Maria

Jag gjorde exakt lika, avföljde sedan

#15 - F

A-M snälla skriv din kommentar till honom här! ❤️❤️❤️❤️❤️

#16 - Tessan

Jag ser inte det du ser. Tycker inte det han skriver är så upprörande eller ens felaktigt.
NÄr det gäller det han skrev om lönegapen, som nån nämner, så har han där helt rätt. Hur mycket eller eller lite vi än vill det.

#17 - Emma

Urk, han kan ju inte ens ha sett programmet. Snacka om att vara helt analyslös