bloggkommentatorerna

Peppa söndagen
Jag fattar verkligen inte varför man ska prenumerera på bloggares nyhetsbrev. OM man inte älskar deras språk och tankar och är livrädd att missa någonting. Då förstår jag det ur följarens synvinkel, men verkligen inte ur bloggarens. Skriv det där roliga och viktiga i bloggen då, som alla trogna följare ändå läser. 

Blondinbella kommer väl finansiera sitt brev på något sätt, antaligen via spons, men jag vet inte, kan man inte bara göra vanliga inlägg av det hela ändå? Så slipper hon hålla på och marknadsföra de här himla breven, redovisa statistik och kanske skämmas inför sponsorerna när inte så många nappar, och sedan riskera missnöje av läsare som förväntar sig något extra av breven. 

Bella lovar att hon ska skriva peppiga grejer om hur hon lägger upp sitt liv och hur hennes business flyger. Livsråd, kallar hon det. Det är ju EXAKT det som står i varenda inlägg i bloggen. Det ska komma på söndagar, för att tipsa folk om hur de motar bort ångesten inför jobbveckan. Vem vill man ha hjälp med det av? Någon som själv alltid älskat måndagar, eller en som själv kämpar med måndagsångesten? Jag vet fan inte. 
 
 
Kanske skrivandes jobbpepp till läsarna!
 
//Mia
#1 - Erika

Jag tror poängen med nyhetsbrev från bloggarens perspektiv ganska ofta är att få tillgång till läsarnas epost. Och därmed kan man göra utskick (aktivt kontakta) istället för att läsarna klickar sig in när de känner för det. Gissar att potentiella annonsörer gillar det.

#2 - Jennifer Sandström

Precis vad Erika säger! Isabella har insett värdet i att ha någons mejladress. Men samtidigt känns det som att hon redan har så trogna följare och läsare att jag vet inte om det är precis vad hon behöver. Till och med de som inte gillar henne kommer liksom ihåg att gå in på hennes blogg :))

#3 - Grit

Ändå gulligt att Isabella tror att Gillis och Sally får lägga ner varsin teckning i valurnan.

#4 - Christian

Jag har just startat med nyhetsbrev varje vecka till de som signat upp för nyhetsbrev det senaste året. Numera ett kortfattat mail med länkar till alla veckans inlägg, tänkt främst för de som kanske inte läser bloggen varje dag för att få en update med det som jag skrivit om under veckan som gått, för att kunna klicka sig vidare om något verkar intressant. Tar ingen tid utan ser det mer som en service till läsarna! Med vänlig hälsning, Christian / matochresebloggen.se