bloggkommentatorerna

Pirriga brudar
Man har verkligen inte hunnit sakna och längta tillbaka till Paula och Hugos bröllop än, och nu är Petra Tungården totalt uppskruvad  nför vigseln mellan henne och pojkvännen till helgen. 

Det är jättefint och härligt att alla dessa lyckliga människor får varandra. Och att ett bröllop tydligen kan få nyförälskelse att spira, även om man varit tillsammans i flera år. Det är kul, och jag är glad att det är så. 

Men det är mer intressant att läsa om olycklig kärlek. Det ÄR ju det. Det är därför alla filmer tar slut när paret fått varandra och alla missförstånd och problem klarats upp. Sen är det ingen som orkar kolla längre. 

Tipsa gärna om blogg om olycklig kärlek!

//Mia
#1 - g

Haha håller inte med, älskar t ex bröllopsbloggar osv, skulle kunna följa bloggar enbart under bröllopstiden (om jag visste när bloggare gifte sig dvs, ingen underrättar mig konstigt nog om det), även sådana som innan och efter var helt ointressanta. :) )

Olycklig kärlek orkar jag inte läsa om. Inte olycka över huvud taget. Jag är tyvärr en sådan där läsare som överger bloggare, eller hoppar över massa inlägg, så fort de skriver om jobbiga saker. Det är för tungt, jag orkar inte ta in det.

#2 - Elsie

Jag älskade bloggen 365 dagar eller vad den nu hette. Hon skrev så pricksäkert om hur det känns när livet faller isär (tror man kan relatera vare sig man fått hjärtat krossat eller annat hemskt har hänt). Jag satt och grät när jag läste den. Var så orolig för henne! Fint att det slutade lyckligt till slut :)

#3 - COUNTRYGIRL and HOMEWIFE

Har inget bra tips på en olycklig kärleksblogg MEN håller med om att det är mer spännande och berörande att läsa om olycklig kärlek. Undra varför det är så?? :O

/C

http://fondofhome.blogg.se - en annorlunda lantlivsblogg

#4 - Therese

http://thestorieswe.blogspot.com var väldigt olycklig fram till typ helgen som gick då hon träffade en kille och helt plötsligt älskade honom.

#5 - Frida

#2 Tänkte precis kommentera och fråga om någon kom ihåg den bloggen! Den var otroligt medryckande.

#6 - Carro Blomqvist - Författare

Jag är iaf olyckligt kär just nu och det suger ju. Träffade en så fin kille, men han är seriöst alltid busy med vänner o annat. Kändes som han iaf har gillat mig också, vi sågs regelbundet ett tag. Men nu ses vi aldrig. Jag har tom skrivit en bok om honom hahaha, inte utgiven än dock. Skriva är bra, men usch va de suger att vara olyckligt kär alltså.

#7 - Uertjl

Folk är sjukt elaka mot Petra i kommentarsfältet. Hur kan man vara så äcklig som människa att man skriver sådant!?

#8 - Anonym

Kollade de senaste inläggen på Petras blogg; såg inte en enda elak kommentar?

#9 - Jk

@hurmangagrodor på Instagram. Olycklig kärlek och flirtar!