bloggkommentatorerna

Pysselpartiet
Jag mår så dåligt över hur valet kommer att gå imorgon. Kommer vi minnas den 8:e september 2018 som den sista dagen innan allt gick åt helvete? Jag är så rädd och orolig över hur det kommer att bli. 

Men då är det tur att Cindy finns som skingrar mina tankar lite. Hon har startat Pysselpartiet där Lulu Carter ska vara Inredningsminister bland annat. 😂 Där finns det bara en massa kärlek i alla fall. ❤️

Rösta rätt nu alla därute! 

//Anna-Maria

(null)

#1 - wigwag

Håller med. Rösta inte rött. Rösta rätt.

#2 - Onnivia

Har Pysselpartiet röd eller blå ekonomi- och skattepolitik? :) Är de på den blåa sidan så kan jag tänka mig att rösta på dem!

#3 - P

Vem bestämmer vad som är rätt?

Svar: Rätt är det som är rätt för dig. Men ni verkar bli helt provocerade. Herregud.
bloggkommentatorerna

#4 - Onnivia

Jag blev inte provocerad, jag bara skulle skoja lite. :( Eller ja, egentligen skojade jag väl kanske inte heller förvisso... :(

#5 - Anonym

Samma här. Känner mig rädd för första gången någonsin. Vart är vi på väg? Vad är det som håller på att hända? Först ger dem sig på de allra svagaste, men hur länge dröjer det innan de kommer för oss vanliga?

Har aldrig varit en foliehatt förut, men nu kommer jag på mig själv med att fundera på om man ska odla potatis i stugan så man inte svälter om man tvingas fly.

#6 - Anonym

Vems fel är det att vi har hamnat här då? Tror det är viktigt att finna ett svar på den frågan. Sen måste folk sluta skilja mellan svenskar och invandrarsvenskar. Folk verkar tro att svenskar röstar på sd för att de är rasister. Så är det inte. Eller, en liten skala kanske. Men grejen är att otroligt många invandrare som nu är svenska och får rösta röstar just på sd. Orsaken är att situationen i utsatta områden har blivit ohållbar för dem.

Folk som inte har varit i dessa utsatta områden borde ge sig ut å titta hur det är. Folk är rädda, kvinnor är förtryckta och barn tvingas bära slöja. Vem vill ha det så här i Sverige när man precis har flytt i från det.

Jag kommer inte rösta på sd, det är ett vidrigt och inkompetent parti. Däremot så klarar inte vänsterns att hantera detta heller just nu. De har haft fyra år på sig men kör Sverige och ekonomin i botten. Jag tror på ett välfärdssamhälle, men just nu klarar inte vänstersidan att sköta det. Jag hoppas på ett maktskifte för Sveriges skull. Vi måste alla hjälpas åt för att bygga upp det å få förtroende för varandra igen. Just ni ser jag bara hat nämligen. Och så fort man inte röstat på fi eller V så är man rasist eller osolidariskt. Man vågar knappt sägs nånting längre för då är man rasist. Och ni som skriker rasist hela tiden, ni hjälper sd. För ni spär på så mkt irritatione. Att man inte ens ska få öppna munnen utan att va rasist är helt sjukt. Jag personligen är inte speciellt förtjust i hur vissa muslimer behandlar kvinnor. Men jag är inte rasist för det. Och om nån anser det så är ju muslimer också rasister. Där får ju man många gånger inte gifta sig med en ickemuslim.

Sorry för flummigt inlägg, är så sjukt trött på hur mkt skit denna valrörelse har innehållit. Ok, skit mot sd bryr jag mig inte om men all skit från vänster. Helt otroligt, blir faktiskt mörkrädd hur vissa beter och uttrycker sig i olika kommentatorfält

#7 - Amen

Backa #6

#8 - Amen

Backa #6

#9 - Anonym

#6: Håller med totalt.

#10 - L

#6: kunde varit jag som skrivit det, håller fullständigt med men vågar knappt säga det högt. Jag är så grymt besviken på S, och vägrar ge dem en röst enbart för att hålla borta Sd. Det blev blått för första gången i mitt liv, men det är tydligen inte att rösta med hjärtat enligt vänner och bekanta...

#11 - Jessica

Backa #6 Helt rätt!

#12 - Johanna

Vadå backa #6? Hen har ju fel! Sveriges ekonomi är bra, faktiskt riktigt bra. ”Kört Sveriges ekonomi i botten”, det är faktiskt helt fel. Visst, mycket kan bli bättre men rätt ska vara rätt.

https://www.google.se/amp/s/amp.svt.se/nyheter/ekonomi/sveriges-tillvaxt-starkare-an-vantat

#13 - Agnes

#6 Bra formulerat, jag håller med om allt.

#14 - BACKA #6

#12, När det var lågkonjunktur gick Sverige, med en blå regering, mycket bättre än övriga europeiska länder. Nu i högkonjunktur går Sverige naturligtvis framåt, men vi ligger vi på 16de plats i Europa i mätningar som vi under vår blåa regering toppade listorna på, trots att vår ekonomi (med tanke på de förutsättningar en högkonjunktur ger) borde blomma. Sorgligt.

#15 - Karin

#6 *applåderar* Så himla bra skrivet!

#16 - K

Fast om man inte ens kan öppna munnen utan att bli kallad rasist så bör man nog fundera på vad man säger.

#17 - S

Alltså #6 det bästa jag läst på länge! Nu hoppas vi att Alliansen bildar regering! ✌🏼

#18 - Hanna Karlsson

Svar till #6: Så bra skrivet. Håller med om varje ord.