bloggkommentatorerna

Sälj ungsvensk grej med tjej
Intressant hur SD lockar väljare. Ungsvenskarna som är SD:s ungdomsförbund kör med den gamla förlegade tricket "sälj grej med tjej". De har lockat Paow till sig bland annat. In och kolla på Ungsvenskarnas Instagramflöde så är det varannan bild "snygga tjejer" och varannan bild inte så snygga killar i grupp. Vill inte länka dem. Vi vet ju att SD vill tillbaka i tiden, men att det var just till 90-talet visste jag inte. Jag tänkte mer att det var en kombo av vikingatid och folkhem. Hur det nu går ihop? 

Nej. För det GÖR det inte. Deras bild av hur Sverige har sett ut har aldrig funnits. Hur var det med betyget i historia egentligen? 

//Anna-Maria 

Paow i Skövde för att rekrytera fler som inte har läst principprogrammet där det flörtas med rasbiologin

(null)

#1 - B

Dom opålästa män som röstar SD är nog väldigt ofta singel/har fru från Thailand och nu blir det lite "rösta på oss så får du en blond tjej" även om dom inte skriver så så kommer männens hjärna koppla ihop SD med ung blond tjej och tänka att dom ska få en sån tjej

#2 - Anonym

Även om det är tragiskt så känns det inte orimligt att SD får runt 20% i mätningar.

Känns ändå som att var femte svensk är dum i huvudet.

Det är ändå 80% som inte är det.

#3 - Anonym

Sd+ V det blir 30% som är dumma i huvudet, inte 20.

#4 - Anonym

Håller verkligen inte med. De jag känner som röstar på V vet vad de röstar på och varför. De är pålästa och väljer V för att det stämmer överens med deras värderingar.

De personer jag vet som röstar på SD är lata personer som missnöjes röstar och skyller sina problem på alla andra utan att lyfta minsta lilla finger för att ta tag i sina egna problem.
Tror ju inte man blir mer benägen att ta tag i själv för att Sverige har färre invandrare.
De har ingen aning om vad som står i partiprogrammet.

Det är i min värld att vara dum i huvudet.

Och de som röstar på SD och vet vad som står i partiprogrammet. Dem är jag bara livrädd för.

#5 - Sara

Fy fan. Och vad är det för himla dum slogan?! ”Stoppa sosseriet”?

#6 - Anonym

Alltså...budskapet är att inte bara manliga bondtölper på landet röstar SD. Även unga tjejer gillar partiet. Det är alltså en nidbild som kletat på partiet man försöker tvätta bort.

#7 - A-M

#6 Med att bjuda in kvinnor på Brinkenstjärnas vis.

#8 - Strongmama

Jag reagerade nog mest på att Paow ens står på SD sidan.. hon är rätt så feminist trodde jag då men SD står inte direkt på feministernas sida.. så hur gick det där ihop???

#9 - W

#1, men gud vilken hemsk kommentar! Vem säger så...

Som #6 skriver så tror jag också att man vill tvätta bort nidbilden av vilka som röstar, då det ju faktiskt är väldigt många kvinnor som röstar på partiet idag.

#10 - Michaela

Det är bara outbildade personer som inte har så mycket vett innanför pannbenet som röstar på SD, huvva...

#11 - Jessika

Väldigt konstigt inlägg av er!

Gick in på deras instagram och kollade och hela flödet består ju av bilder på flera olika grupperingar med både kvinnor och män, och denna trio står väl ut i bemärkelsen att de är väldigt "tillpiffade"/opererade, medan den stora massan är alldeles vanliga tjejer och killar! Men då passar det väl bra att välja denna bild och skriva en totalt obefogad text med syfte att ge sken av att dessa donnor valts in särskilt för att locka till sig svettiga tonårskillar som sitter hemma och runkar framför datorn, men de är ju bara tre i mängden bland hundra andra alldeles vanliga unga människor som varken är överdrivet piffade eller fula heller för den delen.

Precis som programledaren i Agenda fulspelade och valde att till Macron säga "Jimmie kunde inte vilja mellan dig och Putin så han passade!", vilket ju var en fullkomligt absurd förvrängning av vad Jimmie menade, vilket alla som bemödat sig att lyssna på den efterföljande motiveringen om varför han inte ville välja såklart förstod. Svaret borde ju snarare varit "ingen", än "pass". Men nu vet han det till nästa gång. Vidrigt av Agenda att medvetet utelämna delar av det Jimmie sa för att förvränga innebörden av orden, och därmed ljuga den franska presidenten rätt upp i ansiktet.

Och hur Sverige historiskt har sett ut är nog i vart fall Jimmie medveten om, han pratade om det senast igår, hade ni kollat utfrågningen så hade ni vetat det, det kanske du gjorde, men det är tydligt att du inte har något intresse av att lyssna på vad han faktiskt säger utan redan har din bild klar, som du gärna sprider utan något intresse att "faktakolla" det du skriver.

Blir rätt irriterad av all smutskastning inom politiken. Detta sker ju tyvärr åt alla håll och kanter men man kan väl iaf försöka vara lite medveten och kanske göra en liten extra ansträngning för att hålla en någorlunda mogen nivå på det. Jag är inte ens Sverigedemokrat men kan ändå inte låta bli att lägga mig i här för blir så innerligt trött på hur (ofta vänstermänniskor) är villiga att gå så långt som att vrida, förvränga och ljuga för att sprida en falsk bild av Sverigedemokraterna. Allt är inte guld och gröna skogar hos dem heller, men är de så illa som ni säger så borde det räcka med att hålla sig till sanningen för att skicka en alldeles tillräckligt avskräckande bild.

(Inlägget är inte enbart riktat mot A-M här utan åt precis alla troll som pysslar med samma sak)

#12 - C

#10 Så Valmyndigheten har redovisat utbildningsnivå på alla som har röstat på SD i tidigare val för dig? Där ser man. Trodde att röstningen var anonym, men du vet förstås bäst... ;-)

#13 - C

#11 ungefär som SD anhängare sprider falsk propaganda om hur dåligt det går för Sverige?

Förvrängs brottsstatistik m.m...

#14 - Anonym

Oj, där var det opererat. Jesus.

#15 - Anonym

Är dessa två som är vid sidan om Paow transpersoner? (Helt ärlig fråga). Trodde SD var emot det med.

Svar: Det är inte transpersoner. Det är en mamma och hennes dotter. 61 respektive 25 år. Bor i Skövde och har varit med i Ullaredprogrammet.
bloggkommentatorerna

#16 - A

#15 jag trodde också det men tror att det inte är det

#17 - Anonym

Paow är lite som en tågolycka just nu. Obehagligt men kan inte titta bort.

#18 - Emma

#12 Det finns något som kallas forskning, har du hört talas om det? Sympatiserar man med SD så verkar man dock inte vara så förtjust i forskning, bara att förvränga den...

https://www.fplus.se/vilka-ar-sverigedemokraternas-valjare/a/J1yLGX


#19 - Anonym

Sjukt att 20% röstar på sd. Även sjukt att var tionde svensk röstar på Vänsterpartiet. Har folk en läst deras partiprogram? Eller vet folk vad kommunism betyder? Väldigt obehagligt att en tredjedel av Sverige röstar på dessa extrema partier. Blir mörkrädd 😱

#20 - P

#10 Får man bara rösta och engagera sig politiskt om man har en utbildning? Vilken utbildningsnivå är godkänd?

#21 - Sanna

#20
Mer än Hillybillyschool i alla fall...

#22 - ab

Synd att SD har lyckats nå ut till så många unga förstågångsväljare.