bloggkommentatorerna

Slut på bloggande
Therese Lindgren började blogga i januari i år. Inte så länge sedan. Nu slutar hon. Den främsta orsaken till det är för att hon inte tycker att hon är bra på att blogga. Jag förstår henne. Idag är bloggar som modemagasin och det är inte lätt att leva upp till. Sen skriver hon att bloggen är det sista hon klämmer in på kvällen och då är det kanske inte så prioriterat. Det hon vill göra och är grym på är youtube. Det måste räcka. Hon måste få lite space från allt. 

Sen nämner hon det där med elaka kommentarer dom en grej också. Vilket jag också kan förstå. Hon anstränger sig och så får hon en massa skit. Nej, då är det lika bra att strunta i det eftersom hon redan har sin stora kanal på youtube. 

Andra rena bloggare har inte "råd" att tänka så. Lägger de ner så måste de hitta en annan marknadsföringskanal och kanske till och med ett vanligt jobb. Ve och fasa! 

Så blogga på och stå ut eller ge upp. Det är frågan. 

//Anna-Maria
#1 - Cornelia

Är säkert skillnad när man går från ett medie till ett annat också, hon har ju ganska unga följare på Youtube och, som det verkar, äldre på bloggen och de kommer ju med en annan kritik som jag förstår kan vara svårt att ta om man inte är van (som man inte ska behöva bli heller, men tyvärr är det ju så på flera bloggar, mycket tråkiga kommentarer). Jag gillade hennes blogg, för jag tycker hon vänder sig till lite för unga följare på Youtube, även om jag gillar vissa videos ändå.

#2 - Sonja

Jag gillade hennes blogg men förstår henne och blir ibland lite orolig för att hon ska jobba ihjäl sig så jag tycker att det låter vettigt att hon lägger ner bloggen och prioriterar youtube. Hon är bara en enda människa, svårt att tro ibland med allt hon gör.

#3 - COUNTRYGIRL and HOMEWIFE

Så tråkigt att folk skriver så otrevliga kommentarer till henne! Begriper inte att folk inte kan lära sig att bete sig schysst på nätet. :(

/C

http://fondofhome.blogg.se - en annorlunda lantlivsblogg