bloggkommentatorerna

Sorgligt att se
Skrev för ett par dagar sedan att Ben Mitkus hade blivit dumpad. Ben och hans ex har båda många följare och vloggar tillsammans. Eller gjorde. 

Nu får Nicci, hans ex, drivor av hat från killar. Malin Wollin uppmärksammade det här  Det är så sorgligt hur små barn (mest killar) sitter och hatar en tjej på nätet. När en tjej gör slut med en kille är hon en idiot och en gold digger tydligen. Och folk säger att normer inte finns. Suck. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - Snälla

Anna-Maria snälla dela med dig av din kommentar i ditt förra inlägg! <3

#2 - Diana

Det är så typiskt att vi kvinnor ska behöva ta så mycket skit. Egentligen är det mest kvinnor som läser bloggar och som finns bland sociala medier så budskapet Malin komunicerar ut borde riktas mer till män, men hur når man de?

#3 - :)

Jag vet att ni måt dåligt av att läsa på bloggbevakning (det gör jag också, håller på och avgiftar mig) men läste i kommentarerna där att en tjej ägnade sig åt att printscreena alla kommentarer från småkillar och småtjejer på Niccis profil och skicka till deras föräldrar. Som alla tackade stort för att hon uppmärksammade dem, och skulle snacka med sina ungar. Det gjorde mig på bättre humör iaf :)

#4 - Bella

Så sjukt hur folk håller på mot andra 😞

#5 - ab

Alla de här som skickar elaka meddelanden till henne kan väl inte på riktigt bry sig om att hon gjorde slut med killen?

#6 - C

#3 problemet som jag ser det med Bloggbevakning är att Camilla uppviglar ett beteende där man kallar influencers för psykopater och annat men vägrar att se att hon gör det. Hon uppmanar till näthat förtäckt i att hon granskar och är kritisk. Sättet hon skriver på om andra människor och hur hon låter diskussioner fortgå i kommentarsfältet är inte försvarbart

#7 - COUNTRYGIRL and HOMEWIFE

Så trist att hon ska behöva ta emot hat för att hon har valt att avsluta en relation. Var är världen på väg...

/C

http://fondofhome.blogg.se - en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

#8 - Anonym

Jag försöker verkligen att inte läsa på Bloggbevakning, 2 dagar fri nu. Men snart faller jag nog dit igen.

#9 - Åsa Aabakken

Näthatet från tjejer har ökat markant efter #metoo uppropet, en tråkig baksida av kampanjen 🙄

#10 - Åsa Aabakken

Näthatet från tjejer har ökat markant efter #metoo uppropet, en tråkig baksida av kampanjen 🙄