bloggkommentatorerna

Kolla Kenza!
Kenza ska få en bebis i sommar. Så otroligt kul. Hon skriver att de försökt länge, två gånger med ivf, och slutligen blev hon spontant gravid. Så efterlängtat! Detta var roliga nyheter att dra igång året med. Grattis! 

(null)

De ser så lyckliga ut. 

//Mia

#1 - Annie

Åååh, så roligt för dem! Vet hur fruktansvärt det är att vara ofrivilligt barnlös, och är också glad över att de orkar berätta hur läget har varit, då min upplevelse är att det generellt ofta ställs okänsliga frågor och fertilitet tas för givet. Vi är många som kämpar/kämpat, och som gråter inombords varje gång någon frågar om man är gravid för att man ser uppsvälld ut, eller inte dricker alkohol, eller är trött. Iallafall, så glad för deras skull!

#2 - Line

Vad roligt! Jag följer inte Kenza – har hon tidigare varit öppen om ivf-försöken eller är det nåt hon berättar först nu?

#3 - Adeleiene

Varför håller männen alltid handen nästan nere på snippan snarare än på kulan? 😂

Så underbart för dem, kommer möjligtvis bli jordens sötaste bebis av den där bumpen! Grattis och gott nytt år till dem, följer inte Kenza (följer faktiskt ingen annan än er!) men klickar in ibland och har förstått att hon haft det tufft den senaste tiden. Glad att hon får något fint att se fram emot! ❤️

#4 - Anna

Tack att ni använder begreppet ”spontan” graviditet istället för ”naturlig”! 🙏🙏🙏

#5 - F

Tror ni hon slutar att blogga? Någonstans långt i bakhuvudet har jag för mig att hon sagt att hon ska sluta när hon får barn. Hur eller hur, så mysigt!

#6 - Anonym

Varför ska man inte skriva att man blev gravid naturligt?

#7 - JUNITJEJ

Så roligt!! Undra om hennes barn kommer f synas på bild eller inte.