bloggkommentatorerna

Dagens humortips

Återigen dags för ett tips. Idag är det en humorblogg som har äran att bli uppmärksammad. Jag kan säga att det är väldigt svårt att hitta humorbloggar som är roliga. Kanske är det jag som inte har någon humor, kanske är det för att det inte finns många roliga bloggar? Man vill ju inte tipsa er om någonting tråkigt i humorkategorin, men idag blir det nog så ändå.

En blogg som jag ramlade in på under humorkategorin/satir på bloggportalen var bloggen Ett bortkastat liv. Bloggen har funnits i några år, men det har inte producerats mycket under den här tiden, vilket kanske är meningen. Bloggen är trots allt fortfarande igång och har potential. Han skriver om sitt sugiga liv och hur bedrövligt allt är och det blir mer cynism än satir. Jag mår bara dåligt av den men jag vet också hur skönt, befriande och kul det kan vara att få spy galla över sitt eget liv och sig själv ibland när allt känns så där hopplöst. Då kan man vila tryggt i hopplösheten, för det spelar ingen roll vad man gör. Men det finns ju en gräns för hur eländigt det får bli. Ibland undrar jag varför vissa bloggare kategoriserar sig under humor och trots att han ibland är klockren tenderar bloggen att bli allt för mycket Norénpjäs. Det känns som den här bloggaren skulle behöva en hel skottkärra lyckopiller för att ta sig upp ett enda steg från botten i Dantes helvetestratt.  

#1 - BLOGGKUNGEN

http://baristasnack.blogspot.comen riktigt bra blogg

#2 - emelie

ett bortkastat liv, bra namn

#3 - Kaatie

HAHA, hur fan kan ni ha missat: http://www.bellasuger.seSkitrolig blogg som sågar blondinbella!Lätt den bästa bloggen, synd att ni inte tog med den.

#4 - Alan

Tråkig..

#5 - Anna-Maria

Kaatie: Vi har inte missat den. Vi tycker bara inte att den är rolig. Varför såga Blonbinbella längs med fotknölarna?

#6 - Kaatie

Kanske för att ni slickar Blondinbellas röv?

#7 - Anna-Maria

Kaatie: Ja, just det. Den smakar godis.

#8 - Anonym

haha detta var det sjukaste på länge. undrade hur fan alla idioter hittar till min blogg. brukar vara 2 läsare per dag, enbart mina vänner. och nu massa är det fullt med idioter.för det första är det ingen humor blogg. det är bara jag jag jag jag i den bloggen.

#9 - Mia

Jag gillade verkligen den bloggen. Norénpjäs eller inte.

#10 - chico guerra

Lol Du har inga vänner