bloggkommentatorerna

Englas kommentarer
Jag måste säga "hatten av", som en annan pensionär, för flera av Englas läsare idag. De är några stycken som på ett mycket sakligt sätt har argumenterat med Engla och försökt få henne att förklara vad hon menar med "No more fashion victims"-tröjan och de svårbegripliga motiveringarna till varför hon äger en sådan tröja.

Särskilt Anna Klara, Lou och U har flera poänger utan att gå till personangrepp. Även om Engla som vanligt vill blanda bort korten och påstå att folk kräver att hon hänger ut sitt privatliv. Återigen säger hon att hon bara visar en liten del av sitt liv i bloggen och att vi inte kan döma henne utifrån det vi ser där. Det är ju det roligaste argumentet, för precis som Anna Klara påpekar så kan man ju bara tolka det som att hon handlar ÄNNU mer än det som hon visar upp i bloggen. Eller menar Engla kanske att hon shoppar för oss läsares skull, och att hon lämnar tillbaka dem efter fotograferingen.

Well, hon lät iaf dessa kritikers röster slinka igenom censuren. Det hedrar henne. Och flera av hennes fans står kvar vid hennes sida. Det är nästan rörande att se hur Jeanette och Anja gör sitt bästa för att stödja henne. De har helt enkelt svårt  för att skilja på sak och person.