bloggkommentatorerna

Den homogena bloggfamiljen
Om man skall blogga hos Bloggfamiljen.se så måste man se ut som Hanna Graaf. Vara blond, hetero, snygg och gärna ett par barn. Vare sig du är man eller kvinna. Det är nog därför jag brukar hoppa de bloggarna. Det blir för mycket samma. Inget fastnar för allt ser likadant ut. Trååååååkigt. Jag såg att man måste vara medlem där för att få lämna kommentarer. Det är klart. De vill inte att folk skall kritisera och förstöra deras vita idyll. Skriver man något som inte gillas så åker man ut med huvudet före. Det där gillar inte jag. Ni som vill hylla oss är välkomna men gud nåde den som tycker något annat. Vad säger ni om tilltaget?
#1 - Jenny

Ååååh! Jag är så glad att ni skriver så, för jag tycker precis likadant!!!

Det är verkligen så att man måste vara medlem för att ingen skall kunna kritisera och OM man kritiserar (jag har provat) så hoppar alla på en, dvs Peter försvarar Hannah och Hannah försvarar Peter och det blir en väldig cirkus, oavsett var det är man kritiserat. (Menar nu kritik, inte personangrepp - då kan jag förstå om folk blir arga.)

Det är verkligen fluff-fluff-land där allt skall vara lagom och där man skall myyyyyyyysa hela tiden. Tycker inte heller att de verkar göra så mycket annat än att lalla omkring i trängingsoveraller (ärligt talat, vuxna människor skall inte ha mjukiskläder!) och mysa och äta chips.

Nej, jag håller helt med er. De är tråkiga och fega. De är ytterligare bloggare som skriker att det är näthat och närmobbing när folk inte håller med dem.

Svar: Håller helt med! Har flera gånger velat kommentera, men då ska man först bli medlem och hej och hå! De tycker inte alls om kritik på den sidan. Så fort någon skriver någon kritik är det en "sorlig person som aldrig fått uppleva kärlek, närhet och glädje typ". Själv stör jag mig enormt mkt på att han Peter alltid skryter om att han hetsar folk i trafiken, att han sicksackar mellan filer och blir irriterad på folk som inte kör snabbare (än hastighetsgränsen). Avskyr verkligen sånt omoget beteende!
Vanessa

#2 - Agnes

Ett typiskt Anna-Maria-inlägg; gnälla utan att veta vad hon snackar om. Bara för att de flesta råkar ha blont hår (vad nu det har med saken att göra) så är det ju inte bloggar med samma innehåll för det. Kinas t ex handlade ju mest om mode och hennes jobb, och Matplatsen handlar ju om mat (och är en jättebra blogg, så många fina bilder). Det går för övrgit alldeles utmärkt att lämna spydiga kommentarer även fast man måste vara medlem. Det får de ganska många av, senast nu var det nån som var sur för att Hannah med familj äter på restaurang samtidigt som de samlar pengar till ett barnhem. Men i stället för att slänga ut personen med huvudet före skrev Peter ett ganska roligt inlägg om kommentaren. Ni som alltid vill vara lite ironiska och fyndiga borde ju gillar Peter, men jag antar att ni inte ens har läst hans blogg.

Svar: Ok, jag kan hålla med om att Peter kanske kan tagga ner ibland. Men ingen har tagits bort, alla får kommentera hur de vill och fortsätta med det, och det var väl det detta handlade om. Och den gången jag reagerade på att han skrev ett rätt tyket inlägg handlade det ju om en urbota korkade kommentare som lämnats, där kan vi prata om personangrepp.
Vanessa

#3 - T

Nämen fniss... Ännu ett typiskt Anna Maria-inlägg som sagt :) SOm en öppen bok :D

Svar: Passa dig så du inte blir anklagad för att gå till personangrepp ;P När jag läser kommentarerna här så förstår jag verkligen inte varför A-M skrev det senaste inlägget. Men tydligen får man inte tycka olika på den här sidan, precis som hon säger att man inte får på Bloggfamiljen. Väldigt lustigt.
Agnes

#4 - Callie

Sorry för väldigt offtopic men jag var tvungen:
Oväntat att det skulle bli kortkortkort maskeradklädsel för Kenza? Nja, tror inte någon trodde något annat. :P
http://kenzas.se/2010/11/30/mina-maskeradklader-har-kommit/

Förövrigt fascinerande att de lyckas tillverka sexiga outfits till ALLT man kan tänkas klä ut sig som. Om man så ska vara en svamp så lovar jag att det första du får upp om du googlar på svampoutfit är en sexig-svamp-klädsel. Det är ju inte ens likt Alice i underlandet på förpackningsbilden! Men vad spelar det för roll om man är sexig och visar så mycket rumpa som bara går...

Svar: Jag reagerade också på det, att hon skrev typ "jag får väl vara slamp-alice då" vad hade du tänkt när du beställde från en underklädesbutik?

jess: eeh, på vilket sätt är det "slampigt" att ha sexiga kläder på sig för att ens kille uppskattar det?
Anna-Maria

#5 - saharasara

Kenza ska vara slampalice på maskeraden!!!! Kors i taket

Svar: inte heller läser jag vad andra kommenterat!!!!!!!!
saharasara