bloggkommentatorerna

Dumma Robinson

Jag såg också Robinson och att de idag tvingade killarna att springa och leva nakna framför kameran. Själv tillhör jag inte dem som tycker det är festligt, för jag tycker alltid det är jobbigt att se människor förnedras. Och det anser jag att de här männen blev eftersom de flesta tyckte det var obehagligt och pinsamt att springa runt och visa upp sig.

Det hade aldrig fungerat att låta kvinnorna kasta kläderna i ett tv-program under dessa förutsättningar, eftersom en naken kvinnokropp sexualiseras. En naken man ser man snarare som skojig. Särskilt när de springer och snoppen dinglar. Men det betyder inte att det är ok att göra sån skillnad. Som ledare för den där produktionen bör man försöka göra en objektiv bedömning och inse att om man inte får tvinga kvinnorna att gå nakna så ska man inte beordra männen att göra det heller.

Sen är jag trött på allas tjat om manlig och kvinnligt hit och dit. Tjejerna vill ha dit en man som kan styra upp. En man som vet hur man bygger träkojor. Sedan när Love kom så var de förvånade över att en så stor man är rädd för insekter. "Mer rädd än vad vi tjejer är. Han är en riktig kärring." Uppenbarligen inte! Om han nu är fegare än vad alla tjejer är så är det väl fan inte kvinnlig han är. Sluta använda kvinnlighet som ett skällsord.