bloggkommentatorerna

Tvättstugebråk
Normalt sett blir Tramsfrans ganska sprallig när en kändis kommenterar hans blogg, men när inlägget döpts till "Vem är Trams Frans?" kanske det inte känns lika smickrande. 

Det handlar om Charlotte Perrelli som är upprörd över att Frans misstagit hennes två torktumlare för tvättmaskiner, och därför dragit slutsatsen att hon har fyra tvättmaskiner hemma. Hon menar att han ska läsa på bättre, men det tycker jag vore att grotta ner sig i fel saker. Vad spelar det för roll om Frans har rätt i alla detaljer när han raljerar över att Charlotte Perrellis egen tvättstuga ser ut som ett sjukhustvätteri? Och hur kan hon gå i taket över det? Om hon är sponsrad så är det väl klart att hon kan rada upp fyra maskiner, och det behöver hon inte skämmas över (eller ja, miljön då...) Visst de, är sex personer i familjen, i alla fall på deltid och det blir mycket tvätt. Inte mer än att en maskin hade klarat av det, men då kräver ju det att någon är hemma och sköter tvätten. Charlotte och hennes man är väl ganska busy och när de väl har tid att tvätta är det ju praktiskt att tvätta dubbelt. 

Charlotte undrar hur tidningarna kan skriva om sånt där, det är otroligt att alla dessa kan få utrymme i tidningarna, säger hon. Hon bloggar själv på Damernas värld, och verkar inte ha koll på att bloggar inte är redaktionellt innehåll. Tramsfrans skriver om familjen Perrellis tvättstuga i sin blogg, inte i Aftonbladet. 

//Mia
#1 - Jonaz snyggaste bloggare

Hej snygg blogg

#2 - Anonym

Tror förvisso inte hon eller hennes familj tvättar själva men men...

#3 - Anonym

Jag tror hon tvättar, iaf har jag för mig att jag läst att hon var riktigt nitisk med tvätten och ordningen i garderoben. Att hon hängde upp trosor på galgar. Inser att jag nog är mer galen som lagt denna information på minnet då det säkert var över 10 år sedan jag läste det.

#4 - Eva

C Perrelli verkar inte ha sinne för humor om man säger så... rätt lättkränkt typ. Sponsrad dessutom, det här inlägget säger en del om henne.

#5 - ab

Creepy med fansen som vill backa upp idolen och attackera Frans. Perrellis vitvaror ska vara hands-off men det tycks vara okej att säga något om Frans mamma?

#6 - Anonym

tror Charlotte har ganska gass självinsikt

#7 - Nina

Ja, Perrelli tål inte minsta antydan till negativ kritik. Den "modifieras" som det så vackert kallas. M a o censur.