bloggkommentatorerna

Avslutat kapitel?
Så oengagerad Isabella Löwengrip har varit utåt kring uppbrottet med pojkvännen. Idag kom det slutligen ett "Det stämmer att Hampus och jag har avslutat vår relation." Och sedan lite klyschor om att vara för sig själv, att inte starta något för tidigt efter skilsmässan, och fantastisk person och vän. 

Nu jobbar hon på att bygga upp en relation med Odd igen, för barnens skull. Och skilsmässan har inte gått igenom. Jag hade självklart inte insinuerat något sådant här om någon annan, men Bella är ju speciell. Hon är medveten om att såna här spekulationer ökar intresset och drar in mer pengar, så: det ska bli spännande att se vad som kommer att ske med kärnfamiljsdrömmen. 

 
//Mia
#1 - Vivienne

Hon är typ läskig! Haha

#2 - Sonja

hoppas det blir bra för dem! Jag blev själv tillsammans med barnens pappa igen efter fem års uppbrott och får de göra nåt liknande så är jag isf väldigt glad för deras skull :)

#3 - Emmie

Tänk vad sjukt om allting med separationen bara varit en grej för att tjäna pengar och få sympati från olika håll och hon och Odd ”blir tillsammans igen”

#4 - Anonym

Känns väl typ uppenbart att hon lämnade odd för Hampus, och sen var visst förhållandet med Hampus inte så fantastiskt som hon trodde..

#5 - C

Okej jävligt cyniskt. MEN jag kan inte låta bli att tänka tanken att hon separerade för att hon kände sig kvävd och allt vad hon nu sa, men alla som separerat tycker nog att livspusslet blir krångligare och att man blir mer låst som ensamstående. Tror inte det blev som hon tänkt sig. Nu har jag varken barn eller är separerad. Men det måste ju ända rent logistiskt vara mycket smidigare att vara gift...

#6 - Ida

#5 Nja, det beror nog på vem man är gift/sambo med. Rent krasst lever många kvinnor i förhållanden där de står helt ansvariga för logistiken kring barnen, hushållet och själva förhållandet. Detta samtidigt som de arbetar. Att separera kan ibland vara det som gör att de blur mindre låsta. Det kan vara lättare och mindre skamfyllg att be om barnvakt för att få en kväll för sig själv när du är ensamstående än om du har en respektive där hemma som vägrar låta en komma iväg. Har du dessutom delad vårdnad om barnen kanske du har varannan helg eller till och med vecka där du faktiskt kan fokusera helt på dig själv. Lever dock sjäkv i ett relativt jämställt förhållande, men har vänner som har respektive som är som ett extra barn.
Nu tror jag dock inte att Bella haft problemet med logistiken varken i eller utanför förhållandet med Odd, eftersom hon har assistenter som fixar allt det vardagliga. Så jag tror faktiskt också att det är en strategi, snart kommer det något nytt affärsrelaterat från henne som associeras med kärnfamiljen.

#7 - Anonym

Till #5 C. Jag håller med Ida som säger att det beror på vem man är gift med. Bor en England med en svensk man men kulturen här ÄR annorlunda och jag roddar det mesta (hämtar och lämnar på dagis, fixar städ, skriver matlista, tvättar, tar lediga dagar så att min dotter ska slippa långa veckor på dagis etc...) förutom att jobba i ett prestationsinriktat yrke där det är ganska mycket jour etc. Min man "hjälper" mig, snarare än att vi gör tillsammans. Jag är rätt driven så jag orkar med och tycker att det är värt det! Men när vi har haft svackor i äktenskapet tidigare har jag kunnat känna att att det skulle vara enklare om det bara var jag och vårt barn... Slippa ta hand om och ta hänsyn till en till... Älskar min man så när man känner så får man ju såklart ta tag i saker och försöka ändra. Vi jobbar på det. Och därmed inte sagt att det har varit så för Isabella!

#8 - me

ryktet säger att BB och en viss hotellmiljardär med en sjuk fru har ihop det....

#9 - Anonym

Är det verkligen Isabella på bilden? Ser ut som Dessie.

#10 - Anna

#8 - Syftar du på Petter Stordalen? Utveckla!