bloggkommentatorerna

Var mammaskammandet värre förr?
Underbara Clara har gått tillbaka i arkivet och läst om tiden då hennes första barn föddes 2011. Hon publicerar några kommentarer hon fick då, och herregud, är det så illa? Detta hackande på mammor! 

Har inte det minskat ändå? Det har varit så mycket prat om hur skuldbelagda mammor blir på nätet, så att om någon pikar en nybliven mamma så rycker en hel hög med andra ut till försvar. Det fenomenet ser jag både på bloggar och på Instagram numera. Skiten kanske fick passera på ett annat sätt för 8-10 år sedan när sociala medier var nya? Vad tror ni?

//Mia
#1 - Frida

Såg ni att Johanna Bradford ska sälja sitt nya hus? Deras blivande ser väldigt fint ut också https://johannabradford.elledecoration.se/nytt-ar-nytt-hus/

#2 - Nettan

Usch vad jag mår illa av alla elaka kommentarer om och till mammor på nätet. Har märkt att ofta är det kommentarer från andra som inte själva är mammor. Så konstigt att folk ska behöva dela med sig av sina åsikter heeela tiden. Tyck vad du vill men skriv eller säg inte allt för fan, det kallas att vara trevlig, gäller både irl och online.

#3 - Anonym

#2. Eh, what? Det är i princip alltid från andra mammor hatet kommer. Mammor som minsann vet bättre!