Kombinera jobb och nöje

Livskvalitet handlar ofta om balans. I dagens stressiga samhälle är det lätt hänt att roliga saker prioriteras bort. Istället är det stort fokus på jobbet, prestationer och vardagsbestyr. Det är viktigt att komma ihåg att prioritera nöje ibland också! Det bästa är så klart om du kan ha kul på jobbet så att du slår två flugor i en smäll. Att arbeta på ett coworking space är ett bra sätt att få in sociala aktiviteter och andra roligheter under och efter arbetstid.

En arbetsplats som har nära till nöje

Din arbetsplats är viktig för ditt välmående. Idag är det många som jobbar på distans vilket har både för- och nackdelar. Att sitta hemma kan kännas ensamt och inte särskilt inspirerande. Fördelen med att jobba på distans är att du kan välja varifrån du vill arbeta och det finns inspirerande arbetsplatser som du kan hyra en plats på. Att hyra in sig på ett fräscht coworking space i Stockholm är den absolut bästa lösningen för distansarbetare som vill ha en social arbetsplats där det går att kombinera nytta med nöje.

Hos företaget Helio kan du hyra en plats på coworking space i Stockholm. Här hittar du topppmoderna lokaler på centrala adresser. Välj mellan myllrande Hötorget, kreativa Hornstull eller Slussens goda pendlingsmöjligheter. Fördelen med att jobba på ett centralt coworking space är att du har nära till nöje och fest efter jobbet. Efter en lång arbetsdag kan du kliva ut och vara mitt i nöjessmeten. I Stockholm finns det gott om barer, restauranger och andra nöjesställen dit du kan gå efter arbetsdagen.

Sociala aktiviter och fester på arbetsplatsen

En stor fördel med coworking är att du har kul på arbetsplatsen. Du delar ytan med många andra företag vilket gör att du kan knyta kontakter och slipper att vara ensam. Ofta arrangeras de många sociala aktiviteter för alla som hyr en plats på coworkingen.